El Čapo iz zatvora pokreće modni brend

Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime.
Kako prenosi "New York Daily News", El Čapo je inspiraciju za pokretanje novog biznisa pronašao u svojim ćerkama, sedmogodišnjim bliznakinjama, a posao će navodno voditi njegova supruga Ema Koronel Aispuro.
 
Odeća s potpisom jednog od najvećih krijumčara droge svih vremena mogla bi uskoro biti dostupna u SAD i Meksiku.
 
El Čapo, koji je prošlog meseca proglašen krivim za krijumčarenje narkotika, pranje novca i nelegalno posedovanje vatrenog oružja, potpisao je dokumente kojim mu se odobrava komunikacija sa spoljnim svetom.
 
"Ovaj projekat je ideja koju smo Hoakin i ja razvijali dugo vremena. Pre nego što je otišao u SAD, mnogo smo razgovarali o ovoj temi", izjavila je Ema Koronel Aispuro.
  • emigrant

    04.04.2019 22:20
    mislim da bi se svaki razuman covek slozio da ne treba podrzati njegovu buducu firmu kupujuci njegove proizvode... to je covek koji je izgradio brend od svog imena putem kriminala i stoga nikome ne bi trebalo da predatavlja uzor... jedina stvar je ta sto ne zivimo u razumnom svetu i sto ce ljudi to kupovati ko sumanuti a on ce covek da nastavi da se bogati na racun bud*la koje to kupuju... ajt uzdravlje zivili mi jos 100 godina! :)
  • Небојша Ђурић

    01.04.2019 08:15
    ...
    Пффф.. Шта Вулин?! Ја једва чекам.
  • Vlada

    31.03.2019 16:54
    ---
    Vulin jedva čeka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin