VIDEO: Požar progutao dva miliona flaša vina

Oko dva miliona boca vina uništeno je u utorak u požaru koji je izbio u skladištu poznatog trgovca vinom u francuskom Bordou.
VIDEO: Požar progutao dva miliona flaša vina
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako javlja lokalni portal sudouest.fr, vatra se videla izdaleka, a gorelo je tako da su svedoci mislili da se radi o velikom šumskom požaru. Kada su vatrogasci došli na mesto požara, plamen je išao 10 metara u visinu, a gorelo je pola skladišta. Šezdesetak vatrogasaca sa 15 vozila za sat vremena je uspelo da požar stavi pod kontrolu.
 
Oko dva miliona flaša skladištenih u sanducima i kartonskim kutijama na paletama uništeno je nakon što je na njih pao plafon u plamenu. Svi radnici su na vreme napustili skladište pa niko nije povređen.
 
Za sada nije poznato šta je izazvalo požar.
 
  • ...

    20.04.2019 18:25
    Francuzima je nepoznat koncept protivpozarne zastite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin