FOTO: MMA borac pretukla seksualnog manijaka

Amaterski MMA borac Džojs Vijeira u rodnom Brazilu pretukla je seksualnog manijaka i potom ga prijavila policiji.
FOTO: MMA borac pretukla seksualnog manijaka
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Džojs Vijeira je dvadesetsmogodišnjakinja koja se bori u amaterskoj konkurenciji MMA u Brazilu, a poznata je i pod nadimkom "Princeza Fijona" i ima crni pojas brazilske džijudžice.
 
Ona se šetala sa svojom prijateljicom kada su naišle na muškarca koji masturbira u javnosti i kada su mu rekle da prestane, on je odbio uz još neke seksističke komentare, pa je "Princeza Fijona" krenula da se obračuna sa napasnikom, koji je "napravio veliku grešku" tako što je pokušao da je udari, pa je dobio batine.
 
Napasnik je brzo pobegao, a odmah po okončanju incidenta, saznala je da je manijak masturbirao pred dvanaestogodišnjom devojčicom. Džojs je čitav slučaj prijavila policiji. 
 
On je pušten na slobodu i protiv njega je podignuta krivična prijava.
 
"Nažalost, poslednjih dana mi se javilo puno žena koje su mi se požalile da su se nalazile u sličnim situacijama i da su se plašile da prijave svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prećutale iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama", poručila je Džojs Vijeira.
 
  • brazil

    21.04.2019 17:03
    Ako su sve ovakve cke tamo, ne znam koji k ceo zivot zivim u srbiji..
  • Nemanja

    21.04.2019 15:48
    Bravo!
    Bravo za obu damu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".