Jedan od najbogatijih Japanaca rasprodaje umetnine jer je "ostao bez novca"

Jusaku Maezava, jedan od najbogatijih Japanaca, koji treba prvi da ide na turistički put oko Meseca, rasprodaje umetnička dela jer je, kako kaže, ostao bez novca.
Jedan od najbogatijih Japanaca rasprodaje umetnine jer je "ostao bez novca"
Foto: Pixabay
Maezava je objavio na Tviteru da prodaje nekoliko vrednih umetnina u svom vlasništvu, prenosi Novac.hr pozivajući se na Kvarc. 
 
Kada su ga u komentarima pitali prodaje li ih zato što je pred bankrotom, Maezava je odgovorio: "Da, nikad nemam novca jer ga uvek potrošim".
 
On je prvi siguran putnik za turistički "izlet" na Mesec koji priprema SpaceX Ilona Maska. Iako Maskov potencijalni prvi izletnik na Mesec nije zaista ostao bez novca, njegovo bogatstvo se u poslednje vreme ipak smanjilo. U poslednjih godinu dana ovaj direktor onlajn modne prodavnice Zozo izgubio je 700 miliona dolara i na Forbsovoj listi najbogatijih Japanaca spustio se sa 18. na 22. mesto.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".