Versaće najavio otvaranje više od 100 novih prodavnica, skoro polovina u Kini

Capri Holdings, novi vlasnik poznatog italijanskog modnog brenda Versaće, namerava da do 2022. godine otvori još 112 prodavnica i time dostigne brojku od 300 prodajnih mesta širom sveta, prenosi portal Seebiz.
Versaće najavio otvaranje više od 100 novih prodavnica, skoro polovina u Kini
Foto: Pixabay
To je deo novog strateškog plana kojim želi da udvostruči godišnji prihod od prodaje.
 
"Stanje je vrlo jasno, nismo zadovoljni trenutnom prodajom u našim prodavnicama i to želimo promeniti. Hitno moramo povećati produktivnost i ostvariti prihode od dve milijarde dolara", rekao je izvršni direktor Versaćea Džonatan Akerojd (Jonathan Akeroyd).
 
Najveći broj prodavnica biće otvoren na području Azije, od čega će čak 40 biti u Kini. Tako će ove sedmice otvoriti novu prodavnicu u Pekingu koja bi ujedno trebalo da bude i najveća u Kini. Na evropskom tržištu, u planu je otvaranje dve nove prodavnice u Parizu i Londonu, prenosi Seebiz pozivajući se na Blumberg.
 
Osim otvaranja novih prodajnih mesta, kompanija planira da potpuno redizajnira postojeće, a novootvorene i preuređene prodavnice će veći naglasak, umesto na garderobu, staviti na torbe, obuću, ali i ostale modne dodatke.
 
Kompanija koja je prošle godine za 2,2 milijarde dolara kupila poznati italijanski modni brend najavila je i dodatna ulaganja u marketing.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin