Preminuo Maks Rajt, otac iz serije "Alf"

Američki glumac Maks Rajt, koji se proslavio glumeći Vilija Tanera u popularnoj seriji "Alf", preminuo je u 75. godini.
Umro je u svom domu u Kaliforniji posle dugogodišnje borbe sa rakom.
 
Rajta pamtimo po liku Vilija, oca porodice, bez koga čuvena serija iz osamdesetih ne bi bila to što jeste.
 
On je glumio i u seriji "Prijatelji", gde je tumačio Terija, vlasnika lokala u kojem su se glavni likovi tokom deset sezona okupljali. Glumio je i u serijama "Urgentni centar", "Kafić uzdravlje" i drugim.
 
Pre tri godine umro je i glumac Mišu Mesaroš, poreklom iz Mađarske, koji je tumačio Alfa. Pre glavne uloge u seriji "Alf", uloge vanzemaljca sa planete Melmak, Mišu je radio u cirkusu, gde su ga predstavljali kao najmanjeg čoveka na svetu. Bio je visok 84 centimetara.
  • Garruk

    02.07.2019 16:39
    @pera
    Nikom ne rusis sneska. To sto ti mislis da je njegov privatan zivot takav i takav ne govori nista o njegovoj profesionalnoj karijeri, niti je nesto sto ikoga treba da tangira. Vise govori o tome kakav si ti covek, sto si uopste mislio da neki po tebi negativan deo njegovog privatnog zivota moze da umanji srecu koju je doneo brojnim generacijama svojom glumom.
  • /

    28.06.2019 22:49
    /
    home video je u pitanju sa beskucnikom koji je bio ex porno glumac za $100 a ne gluma u pornicima
  • pera

    28.06.2019 11:46
    ..
    Izvin'te sto vam rusim sneska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin