VIDEO: Pobednik takmičenja pojeo 71 hot dog za 10 minuta

Džoj Čestnat pobednik je tradicionalnog takmičenja u jedenju hot dogova, koje se održava svake godine u Njujorku povodom 4. jula, Dana nezavisnosti.
On je za deset minuta pojeo 71 hot dog. 
 
Titulu je poneo i prošle godine, a ovo je bila njegova 12 pobeda na tom takmičenju. Prošle godine uspeo je da pojede 74 hot doga, što je bio rekordan rezultat. 
 
"Ove godine cilj mi je bio da pojedem 75. Volim da rušim rekorde, ali sam ipak počeo da jedem previše brzo", rekao je Čestnat.
 
Drugo mesto je osvojio Daron Bridon iz Virdžinije, koji je pojeo 50 hot dogova.
 
U kategoriji žena najbolja je bila Miki Sudo koja je prva mesta osvajala poslednjih pet godina. Ove godine je za deset minuta pojela 31 hot dog, a prošle godine je uspela da pojede 37. Drugo mesto u kategoriji žena je osvojila Mišel Lesko sa 26 hot dogova.
 
Takmičenje u jedenju hot dogova na Koni Ajlendu u Njujorku, koje svake godine prati na hiljade ljudi, održava se od 1972. godine.
 
  • Jaa

    05.07.2019 13:35
    80% voda u tim virslama, nek dpdje na sampras takmicenje kod nas il ovalno prvenstvo, svaki oval kilo rostilja, ja sam 4 pojeo
  • Halap

    05.07.2019 12:39
    Slavite pogresne ljude i divite se halapljivosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin