Unuka Roberta Kenedija pronađena mrtva, mediji prenose da se predozirala

Unuka Roberta Kenedija, brata ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija, Serša Kenedi Hil (22), pronađena je mrtva u porodičnoj vikendici u Hajanis Portu u Masačusetsu, a "Njujork tajms" prenosi da se predozirala.
Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), udovice Roberta Kenedija, ubijenog u atentatu 1968. godine, a Hitna pomoć ju je u četvrtak popodne prevezla u bolnicu gde je konstatovana smrt.
 
Njena smrt je poslednja u nizu tragedija jedne od najpoznatijih američkih političkih dinastija.
 
"Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", navodi se u saopštenju porodice.
 
"Njujork tajms" se poziva na dva neimenovana svedoka bliska porodici koja tvrde da se devojka predozirala.
 
Hil je studirala na bostonskom koledžu, gde je bila potpredsednica Demokratske omladine, a pisala je i o svojoj borbi sa mentalnom bolešću 2016. godine. Ona je bila jedino dete Pola Mičela Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je peto od 11 dece Etel i Roberta Kenedija.
  • Nikola

    02.08.2019 23:12
    Dead Kennedys

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin