FOTO: Učitelj na leđima nosio devojčicu koja ne može da hoda da ne propusti izlet

O učitelju iz Kentakija priča ceo svet.
Naime, on nije dopustio da bilo koji njegov učenik propusti školski izlet, pa tako ni Rajan King kojoj je odmah po rođenju dijagnostikovana Spina bifida. Reč je o urođenom defektu koji karakteriše rascep kičme, a oboleli su invalidi za ceo život.
 
Razred ove 10-godišnje devojčice je organizovao izlet na vodopade koji se nalaze u sklopu jednog parka u državi Ohajo. Zbog nepristupačnog terena Rajan ne bi mogla da se kreće u invalidskim kolicima i njena majka je već počela da radi na planu B.
 
Međutim, učitelj Džim Frimen se ponudio da nosi Rajan na leđima kako bi s vršnjacima mogla da učestvuje u svim aktivnostima.
 
  • Sesil

    02.10.2019 15:12
    i naša
    Učiteljica mog sina ga je na leđima nosila par dana , jer se povredio u školi u prirodi.Znam da joj nije bilo lako,mi smo hteli da ga vratimo kući,ali ona nije dozvolila i brinula je o njemu.Sin je tada išao u prvi razred.
    Ali to je učiteljica iz prošlih vremena.Sin sada ima 25 godina.
  • Драган

    29.09.2019 08:33
    Немам намеру да обезвредим поступак овог доброг човека, чак напротив, њему наклон до пода. Жалосно је што је ово уопште вест, жалосно је што је ово ретко и изузетно - а требало би да је нормално.
    У ствари, пар деценија уназад нам се болесно понашање сервира као исправно и нормално, а "Фарме" и разноразне изопачености као моралне норме. Одосмо у 3 лепе...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.