Svoju pokojnu devojku oženio na njenoj sahrani

Muškarac u Kini, 35-godišnji Xu Shinan oženio se svojom pokojnom partnerkom tokom njene sahrane kako bi pokazao svoju ljubav nakon što je izgubila bitku sa karcinomom dojke.
Njegova preminula devojka Yang Liu bila je obučena u venčanicu i okružena 169 buketa ruža kada joj je Xu čitao venčane zavete, navodi se u lokalnom izveštaju.
 
Posebna ceremonija održana je na istoku Kine, a o ovom neobičnom događaju svedočile su porodice i prijatelji bračnog para.
 
Yang je preminula 14. oktobra u 34. godini nakon što se pet i po godina borila s rakom. Xu je izjavio da je sedam dana nakon suprugine smrti ostao uz njeno telo, kako bi joj odao poštovanje.
 
"Yang je prošla operaciju i nekoliko hemoterapija, ali nikad nije plakala i uvek se smešila", prisetio se Xu.
 
Svoje lečenje dokumentovala je na mreži Weibo, nadajući se da će na taj način inspirisati druge obolele od raka da se bore protiv bolesti.
  • Marijana

    26.10.2019 21:39
    Bizarno!Covek odjednom i mladozenja i udovac!To je..bolesna i svadba i sahrana..sta li je vec!A ona nezna,i nedozivljava nista od toga.Trebao je to uraditi ranije,kada je jos mogla da izgovori ono DA, y will,.Ovako,...stres za roditelje,zvanice,pa papirologija!Ko je mesto,tzv mlade potpisao vencani list/umrlicu?Stvarno morbidno sto rece jedan komentator.Nemojte vise slati ovakve vesti,zbunjujete i uznemiravate narod da razmisla o takvim bizarnim stvarima,sigirno,imate lepsih i humanijih vesti?
  • Žena

    23.10.2019 22:02
    Dta reći
    Malo morbidno...imao je 5 godina njene borbe da je zaprosi i da se venča,dok je živa da oseti ljubav,i možda dobije novu snagu u svojoj borbi.....ovako nema smisla.
  • MonteDushano

    23.10.2019 14:54
    Najiskrenija odanost na svetu svih vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin