Mafijaši izašli iz zatvora i dočekani vatrometom i slavljem

Dvojica mafijaša su nakon izlaska iz zatvora dočekana vatrometom u blizini Napulja, pišu u subotu italijanski mediji.
Mafijaši izašli iz zatvora i dočekani vatrometom i slavljem
Foto: Pixabay
Đovani Ilijano (48) i Silvio De Luka (41) odslužili su osmogodišnju, odnosno desetogodišnju zatvorsku kaznu za reketiranje.
 
U Monterušelu, zapadno od Napulja, stotinak rođaka i prijatelja dočekalo ih je šampanjcem, vatrometom i svetlosnim efektima. U čast njihovog povratka u zavičaj, poznatom po preprodaji droge, unajmljen je i izvođač tradicionalnih napolitanskih pesama koji je mnoge svoje kompozicije posvetio mafijašima koji su još iza rešetaka.
 
O tom događaju dokumentovanom fotografijama i video snimcima objavljenim na društvenim mrežama policija vodi istragu.
  • neko

    03.11.2019 14:48
    legendarno
  • IME

    03.11.2019 11:33
    Bez veze
    Ovaj svet je NAOPAK !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".