Francuska prodaje 1.500 dvoraca

Gotovo 1.500 dvoraca moglo bi se naći u prodaji širom Francuske, objavio je list Figaro pozivajući se na stručnjake i specijalizovane trgovce nekretninama.
Francuska prodaje 1.500 dvoraca
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nekada su se dvorci aristokratskih porodica prenosili s generacije na generaciju, ali moderni vlasnici se svojih imanja rešavaju mnogo pre.
 
"Vreme vlasništva nad dvorcem spustilo se u proseku na osam godina", kaže Olivier de Lorgeril, čelnik udruženja vlasnika.
 
Ono što bi potencijalne kupce moglo da obeshrabri su visoki troškovi održavanja dvoraca, od njihovih kamenih podruma do bajkovitih tornjeva.
 
Figaro dodaje da verovatno neće biti problem pronaći kupce za skupe dvorce oko Pariza, ali da bi to mogao biti problem za izolovane ruralne zamkove.
  • Bole

    25.11.2019 17:00
    Juris srpski bizmismeni,jaretina ispod dvorca je specijalitet!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin