"Žene koje ne smršaju su same krive što ih muževi ostavljaju"

Norbert Šobert (48) je broj jedan fitnes guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti.
Zbog svog uticaja ima veliki broj pratilaca pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bes mnogih.
 
Naime, Šobert je preko jedne od društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršaju nakon porođaja pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni da trpe ženu koja ne želi da izgubi 20 do 30 kilograma nakon rođenja deteta.
 
Sam Šobert je otac troje dece, a video snimak s njegovom izjavom je pregledana milion puta. On navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos s mužem, a od svoje dece prave polusiročad.
 
Kako ističe Šobert, muškarci su prisiljeni da pate jer njihova supruga, koja je nekada imala 58 kg, sada ima 20 ili 30 kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje "odbojna" i da je nužno da se majke vrate na svoju prethodnu kilažu kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.
 
Šoberta su pored brojnih fanova kritikovali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se izvini za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.
 
Reagovala je i mađarska ispostava Koka-Kole objavom slike na svom Instagram profilu s natpisom "Ako ih voliš, želiš ih u bilo kom obliku".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha szereted, akkor minden formában megkívánod! #loveyourbody

Објава коју дели Coca-Cola Magyarország (@cocacolamagyarorszag) дана

 
Šobert i dalje odbija da se izvini se za svoje komentare.
  • Nina

    05.02.2020 00:04
    Ha ha ha!!!
    Covek dize sebi cenu u eri frustriranih hodaca zemljom!
    Sve sto se vidi na tv ili drustvenim mrezama in?
    Kad bi zivot bio samo u kg....

  • Lola

    04.02.2020 09:50
    Emocije
    Emotivno nezadovoljne žene se ugoje . To,....kad je nezadovoljna partnerom pa počne da puno jede.
    Gojazna treba da menja partnera,jer zaljubljenost i ljubav ubija salo.
  • Majketi

    03.02.2020 18:55
    Ne lupajte
    Ti sto se pravis pametan oko stitne, ajde majke ti resi problem svake druge zene koja ne moze da smrsa, a ima problem sa stitnom, ako je tako lako. Posto uzimati jednu tabletu dnevno do kraja zivota nije dovoljno i ne, nece biti sve normalno. Sere mi se od pametnjakovica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin