FOTO: Fotografišu se u donjem vešu ispod zaštitnog odela u znak podrške medicinskoj sestri

Medicinska sestra Nadežda Žukova, koja je fotografisana u kovid bolnici u Tuli samo u bikiniju ispod zaštitnog odela, zbog čega je protiv nje najavljen disciplinski postupak, dobila je podršku meštana ruskog grada Samare, koji su se slikali samo u vešu ispod zaštitnog odela.
Meštani Samare napravili su "flešmob", performans podrške medicinskoj sestri u bikiniju, tako što su obukli zaštitno odelo zdravstvenih radnika preko donjeg veša, fotografisali se i podelili slike preko društvenih mreža, piše Komsomoljska pravda, prenosi portal Sputnjik.
 
Kako kažu, hteli su da podrže Nadeždu Žukovu, ali i da sami isprobaju kako je raditi u zaštitnom odelu.
 
 
Samarci su pozvali i druge ljude da na isti način isprobaju kako izgleda rad u zaštitnom odelu i podrže medicinsku sestru iz Tule.
 
Kada se njena fotografija pojavila na internetu, protiv medicinske sestre pokrenut je disciplinski postupak, ali ona ipak neće biti kažnjena, jer je dobila podršku mnogih.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.