Troje rekreativaca zalutalo na planini Stolovi kod Kraljeva

Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) pronašli su troje rekreativaca koji su se danas izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva i prevezli u podnožnje planine.
Troje rekreativaca zalutalo na planini Stolovi kod Kraljeva
Foto: Pixabay
Akcija je završena brzo, jer su rekreativci sledili uputstva spasilaca i pronašli prohodan put, navedeno je u saopštenju GSS-a.
 
Kako je ranije saopšteno, spasioci iz stanice Kruševac krenuli su u potragu za troje ljudi koji su se izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva.
 
Rekreativci koji su zalutali na Stolovima prethodno su telefonom dobili uputstvo kojim pravcem da krenu kako bi izbili na prohodan put, u susret spasiocima koji će ih spustiti vozilima do podnožja.
 
Na Stolovima su se izgubile dve žene i jedan muškarac, i niko od njih nije povređen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin