VIDEO: Zatvorenici istrčali iz ćelija i spasili život čuvaru

Trojica zatvorenika u američkoj državi Džordžiji proglašeni su herojima, pošto su istrčali iz svojih ćelija i pomogli da se spasi život čuvara zatvora, koji je pretrpeo srčani udar.
VIDEO: Zatvorenici istrčali iz ćelija i spasili život čuvaru
Foto: 021
Policajcu Vorenu Hobsu je, dok je sprovodio rutinsku bezbednosnu proveru, pozlilo, što je jedan zatvorenik primetio, navodi Foks5 Atlanta.
 
Ubrzo je svih 60 zatvorenika počelo da doziva čuvara i udara u rešetke. Ta buka je verovatno povratila Hobsa iz nesvesti, pa je uspeo da pritisne kontrolno dugme i otključa dvojicu zatvorenika.
 
Oni su istrčali iz svojih ćelija, pomogli čuvaru i pozvali pomoć, koja je ubrzo stigla.
 
Voren Hobs se oporavlja i nalazi se na kućnom lečenju.
 
Zatvorenici provode 12 sati dnevno s jednim čuvarom, tako da su s njim razvili, kako su rekli, odnos međusobnog poštovanja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin