VIDEO: Policajac u Australiji davio devojku jer nije nosila masku

Policajci australijske savezne države Viktorije su pod istragom jer su navodno nasilno postupali sa ženom koja nije nosila masku.
Na snimcima događaja koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako dva policajaca prilaze mladoj ženi u predgrađu Kolingvuda.
 
Snimljeno je kako posle nekoliko trenutaka policajac hvata devojku za grlo i gura je uz zid. Mlada žena je tada viknula: "Davite me!".
 
Zatim se čuje kako momak devojke, koji je snimao incident, govori policajcima da je 21-godišnjakinja oslobođena obaveze nošenja maske zbog medicinskih razloga.
 
Dečko devojke rekao je da mu je jasno da "svi moraju da nose maske", ali "da su neki građani oslobođeni te obaveze".
 
"Način na koji su nam prišli je zastrašujući. Oni bi trebalo da nas štite. Ne osećam se zaštićeno", dodao je.
 
  • Hahahohohuhu

    15.08.2020 11:36
    @200 u RTV davi vlast
    Mi ćemo na to sad zažmuriti kao što su se radnici RTV pravili mrtvi kad smo mi danima protestovali tik pred vašim vratima, zahtevajući da objavite da protesti uopšte postoje. Došla maca na vratanca, tako to ide. Ne računajte sad na solidarnost građana.
  • NE

    15.08.2020 07:04
    @ 200 u RTS davi vlast
    A što samo to? Mogli bi svaku vest da prokomentarišemo kroz našu vlast? Čoveče, “vest” je o događaju u Australiji, u Australiji!
    Da valja vlast - ne valja, da je treba kritikovati, treba, ali ne zato što raste ili opada Dunav ili događaja poput ovog.
  • Pravda 2.0

    15.08.2020 00:11
    Sljam
    Opire se hapsenju i tuce policajca. Bio je ljubazan da je ne udari pa ju je smo drzao za vrat. Ona se derala i udaral cak i tad. Tako se ne ponasa onaj koga dave. Budimo iskreni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.