Trenera Stojadina Rajkovića pogodio grom za vreme treninga

Trenera u omladinskom pogonu austrijskog prvoligaša Šturma iz Graca, Stojadina Rajkovića, za vreme treninga pogodio je grom, zbog čega je morao u bolnicu.
 Trenera Stojadina Rajkovića pogodio grom za vreme treninga
Foto: Pixabay
Bivši profesionalni igrač, koji je sada trener selekcije ispod 15 godina, sa svojim igračima želeo je da obavi još jedan deo treninga kada je počela da pada kiša.
 
Ubrzo se kiša pretvorila u nevreme, pa je Rajković poslao igrače da stanu ispod jednog krova, a on se sklonio ispod drveta.
 
"Najpre sam video svetlost, pa osetio bol, a onda sam bio na zemlji", prepričao je svoje iskustvo sa gromom trener Šturma, koji je nakon noći provedene u bolnici pušten kući.
  • Auuu

    17.08.2020 20:09
    Sad kad postane genije matematicar najedared!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin