Problemi sa Fejsbukom i Instagramom tokom večeri

Brojni korisnici širom sveta večeras nisu mogli da se uloguju na svoje profile na Fejsbuku i Instagramu.
Problemi sa Fejsbukom i Instagramom tokom večeri
Foto: Pixabay
Stranice tih društvenih mreža nisu mogle da se učitaju, a pojedini korisnici dobijali su obaveštenja od Fejsbuka da servis nije dostupan.
 
Najviše su pogođena područja SAD-a i Evrope, prema mapi Daun Detektor koja koristi podatke o lokaciji povezanoj sa postovima na društvenim mrežama, piše "Blic".
 
"Više od 16.000 ljudi samo u Velikoj Britaniji pohrlilo je u Daun Detektor oko 19 sati zbog problema sa platformom", prenosi "Miror".
 
Onima koji su i uspeli da se prijave, funkcije su bile otežane i usporene.
 
Zvaničnog saopštenja još nema. Slične situacije iz prošlosti su pokazale da veliki kolaps Fejsbuka i Instagrama izaziva rad na sistemu pred neku veliku promenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin