Avion udario medveda prilikom sletanja

Avion kompanije Aljaska erlajns udario je u medveda na pisti prilikom sletanja, a tom prilikom životinja je nastradala dok je letelica oštećena, saopštili su iz uprave Jakutat aerodroma na jugoistoku Aljaske.
Avion udario medveda prilikom sletanja
Foto: Pixabay
Nijedan od putnika nije povređen. U pitanju je bio avion Boing 737-700 a uz medveda kojeg je ubio bilo je mladunče staro dve godine, koje je nepovređeno, rekao je portparol Odeljenja za transport i javne objekte Sem Dapčević.
 
Radnici aerodromskog servisa su rasčistili pistu oko deset minuta pre nego što je avion trebalo da sleti, dodao je Dapčević, rekavši da se avion spustio po mraku, a posada je ispratila sve redovne procedure.
 
"Nos aviona je promašio medvede, ali je kapetan osetio udarac na levoj strani, kada su medvedi prošli ispod aviona", navodi se u saopštenju kompanija Aljaska erlajns.
 
Piloti su kasnije videli da medved leži oko šest metara od piste, kada su parkirali avion.
  • čistunica

    19.11.2020 18:44
    Kome je ovo smešno?Stradaju divlje životinje od nas neiživljenih , neko je ostao bez majke ili oca.
  • Ljuba

    17.11.2020 11:22
    Laloše
    Kralju, poginuo sam od smeha.
  • Tin

    17.11.2020 07:40
    Nema predaje
    Koliko mora da si baksuz pa da te pregazi avion?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.