Kafa na zaleđenim i snežnim površinama u Krakovu

Stanovnike Krakova je probudio miris kafe sa ulica jer se gradska služba dosetila kafom da posipa snežne i zaleđene površine, javila je Hina.
Kafa na zaleđenim i snežnim površinama u Krakovu
Foto: Pixabay
Gadsko zelenilo objašnjava da je kafa dobra za okolinu, a njeni ostaci su jeftiniji od soli.
 
Ova odluka je razveselila stanovnike i vlasnike kafića koji sada ostatke kafe ne moraju da bacaju u smeće.
 
Još jedan dobar razlog za posipanje kafe je i taj što kafa, za razliku od soli, nije štetna za pse. Više od 50 kafića odazvalo se pozivu i isporučuje prikupljeni soc službi gradskog zelenila u Krakovu.
  • Logi

    12.02.2021 22:55
    izum veka
    Ovo je zaista, po mojoj evidenciji, najveće dostignuće ljudske vrste u 21. veku. Za sada. Nisam ciničan. Svaka čast Poljacima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.