Šetaču pasa Lejdi Gage odstranjen deo plućnog krila nakon napada otmičara

Šetač pasa pevačice Lejdi Gage izjavio je da mu je odstranjen deo plućnog krila, nakon što ga je ranio u grudi čovek koji je pokušao da kidnapuje kućne ljubimce muzičke zvezde.
Rajan Fišer, zadužen za brigu o Kodžiju, Gustavu i Mis Asji, tri francuska buldoga Lejdi Gage, rekao je da se neverovatno brzo oporavio posle operacije koju je imao zbog kolapsa pluća. On je izašao iz bolnice i sada je kod kuće, prenosi BBC.
 
Fišer je u februaru šetao tri francuska buldoga u Holivudu kada se suočio sa čovekom naoružanim poluautomatskom puškom. Napadač je ranio Fišera, i zajedno sa svojim saučesnikom oteo dva psa, Kodžija i Gustava, a treći buldog - Mis Asja, pobegao je i kasnije ga je pronašla policija.
 
Ukradene pse nepovređene je vratila žena, očigledno uključena u incident, koja ih je predala policiji u Los Anđelesu.
 
Policija još nije identifikovala nijednog osumnjičenog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin