Reklama za minđuše koje nosi manekenka sa slušnim aparatom naišla na pozitivne kritike

Reklama za minđuše britanskog internet brenda ASOS na kojoj model ima slušni aparat, pokrenula je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama, prenosi Dejli Mejl.
ASOS na svojoj internet stranici trenutno nudi par zlatnih minđuša sa priveskom u obliku pečurke za pet funti, ali najviše pažnje je privuklo upravo to što se na reklami nalazi devojka sa slušnim aparatom.
 
Nasmejana manekenka Nataša Guri, koja je rođena gluva, na fotografiji nosi naušnice, ali se dobro vidi i njen slušni aparat.
 
U komentarima na Tviteru korisnici koji imaju problema sa sluhom odobravaju ovakav potez ASOS-a, komentarišući da bi širenje svesti i češće objavljivanje ovakvih pomagala u javnosti doprinelo tome da se osećaju "normalno" i uključeno u društvo.
 
"To sam ja. Za one koji ne znaju ovo je slušni aparat koji je napredniji od mnogih slušnih pomagala. Radim i kao model za odeću i ostale proizvode. Dakle, to je dokaz da se, bez obzira na svoj invaliditet možete ovim baviti", piše u tvitu manekenke.
 
Jedan od komentara je glasio: "Nagluva sam i sigurno će mi uskoro trebati slušni aparat. Bila sam tako nervozna zbog toga, ali ovo me je ganulo i shvatila sam da je to sasvim normalno."
 
Pojedini komentari su se odnosili i na to da ljudi koji nose slušna pomagala nisu nikada mogli da zamisle da će reklama poput ove biti moguća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.