FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj četvrtak, 22. april.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet/AP
Otvorena je 15. Međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka.
 
 
Povodom obeležavanja Dana planete Zemlje organizovano je sađenje sadnica u studentskim domovima širom Srbije.
 
 
Dan planete Zemlje u Kragujevcu obeležen je najavom da će u naredne dve nedelje 120 kontejnera za odlaganje staklene ambalaže biti raspoređeno na ulicama, "na dohvat ruke" građanima i ugostiteljima.
 
 
Povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu, zvaničnici u Srbiji su položili vence na Spomenik žrtvama logora na Starom sajmištu u Beogradu.
 
 
Rekonstruisana skulptura "Sima Igumanov sa siročićima" danas je postavljena na Terazijama, sa koje je uklonjena pre oko 70 godina.
 
 
Povodom Dana Vojske Srbije, 23. aprila, pripadnici Garde izvršili su počasnu artiljerijsku paljbu.
 
 
 
Fotoreporteri zabeležili su ulice Atine tokom pandemije.
 
 
Pripadnici jedinice za razminiranje i uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava iz sastava Treće brigade kopnene vojske izveli su redovnu obuku na mirnodopskoj lokaciji.
 
 
Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković danas je na terenima Tenskog centra "Novak" trenirao sa mladom nadom srpskog tenisa – Hamadom Međedovićem u okviru priprema za četvrtfinalni meč na Srbija openu.
 
  • ee

    22.04.2021 21:18
    Srbin
    Hamad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin