Dečak za 2.600 dolara naručio Sunđer Bob sladoled

Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio sladoled u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrednosti od 2.618 dolara sa Amazona.
Noa Brajant iz Bruklina je naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918 sladoleda da se isporuče u kuću njegove tetke, preneo je Gardijan izveštaj lokalne TV stanice ABC7.
 
Amazon je prvo rekao da neće odustati od porudžbine, pa dečakova majka, student pri socijalnoj službi, Dženifer Brajant, mora da plati veliki račun.
 
Ali, priča je dobila srećan završetak - Amazon je rekao da su u kontaktu sa porodicom Brajant i da će donirati sladoled lokalnoj humanitarnoj zajednici.
 
U međuvremenu, sajt "GoFundMe" je sakupio više od 11.000 dolara za pomoć dečaku i njegovoj porodici.
 
Porodica je rekla da će sav dodatni novac koji je sakupljen ići u obrazovanje Noe, koji ima poremećaj autističnog spektra (ASD).
 
"Kao roditelj sa detetom koje ima ASD donacija će biti namenjena dečakovom obrazovanju i dodatnoj podršci. Nemamo reči da opišemo koliko smo vam zahvalni, iskreno", napisala je Dženifer Brajant na stranici "GoFundMe."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin