Vaučeri Er Srbije za zdravstvene radnike u kovid sistemu

Ministarstvo zdravlja i Er Srbija pokrenuli su kampanju pod sloganom "Vreme je za predah".
 Vaučeri Er Srbije za zdravstvene radnike u kovid sistemu
Foto: 021.rs
Za 10.000 zdravstvenih radnika angažovanih u kovid sistemu obezbeđeni su popusti za letove ove kompanije, saopštila je Er Srbija.
 
Kako se navodi u saopštenju, vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama. 
 
Vaučeri važe za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.
 
"Zdravstveni radnici Srbije su svojim radom, zalaganjem i požrtvovanošću tokom pandemije pokazali da su istinski heroji vremena u kojem živimo. Danonoćno brinući o više od 200.000 građana koji su bili hospitalizovani, spašavajući njihove živote, zadužili su sve nas. Stoga će država nastaviti da čini sve kako bismo dodatno unapredili i materijalni položaj zdravstvenih radnika, kontinuiranim povećanjem njihovih plata, ali i uslove rada", izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
  • Blago nama

    15.05.2021 10:50
    Jel to u jednom smeru?
  • dak

    14.05.2021 18:35
    "bezbednjacima" stanovi, a lekarima vaučeri


    pa bravo !!!!

    hvala Srbijo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin