FOTO: Ovo pismo je kraljica Elizabeta poslala selekciji Engleske pred večerašnje finale EP

Kraljica Elizabeta Druga pohvalila je fudbalsku selekciju Engleske za duh, posvećenost i ponos, koji pokazuju na aktuelnom Evropskom prvenstvu, uoči finalne utakmice sa Italijom.
Kraljica (95) se u pismu selektoru Engleske Geretu Sautgejtu prisetila najvećeg dosadašnjeg uspeha reprezentacije iz 1966. godine, kada je imala "sreću" da dodeli pehar namenjen Svetskom prvaku tadašnjem kapitenu Bobiju Muru.
 
Ona je u pismu dodala da je tada "videla šta igračima, članovima štaba i pomoćnom osoblju znači ulazak u finale velikog turnira".
 
 
Fudbalske selekcije Engleske i Italije sastaju se sutra u finalnom meču Evropskog prvenstva na londonskom Vembliju od 21h.
  • Laf

    11.07.2021 09:40
    Iskreno
    Ne volim žabare, ali želim da pobede nadobudne umišljene Engleze babi u inat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin