VIDEO: Nakon dve godine ponovo organizovano kolektivno venčanje u Beogradu

Tradicionalno kolektivno venčanje održano je danas ispred Starog dvora u Beogradu, posle dve godine, javljaju Novosti.
VIDEO: Nakon dve godine ponovo organizovano kolektivno venčanje u Beogradu
Foto: Pixabay
Zbog epidemiološke situacije dvadeset parova se okupilo ove godine.
 
Sudbonosno da mladenci su izgovorili nešto pre 11 časova, a nakon toga je usledio muzičko-scenski program, kao i koktel.
 
Kako je istakao za "Novosti" organizator manifestacije, Tivi Melčev, ove godine je prijavljeno 30 parova, ali ih je manje stiglo na venčanje.
 
Zbog epidemiošoske situacije smanjen je broj parova, rekao je on.
 
"Svim porodiljama biće poklonjena nova kolica. Ove godine prvi put nemamo par iz inostranstva, zbog virusa korona. Pola parova je iz Beograda, dok ih pola dolazi iz unutrašnjosti Srbije. Nekoliko parova je trebalo prošle godine da učestvuje na manifestaciji, ali zbog odlaganja to su uradili ove", naveo je Melčev.
 
Posle kolektivnog venčanja mladenci će otići na ručak u Skadarliju.
 
  • Vlada

    18.07.2021 14:26
    Ko god je samo na minut pogledao prenos, mogao je da vidi porazavajucu sliku Srbije. Najmladji par je imao bar 40 godina a bilo je i penzionera. Bela kuga nas jede sve jace i jace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin