FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj utorak, 20. jul.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet/AP
Nemačka kancelarka Angela Merkel posetila je danas područje pogođeno poplavom u Nemačkoj.
 
Jedan od prizora iz područja pogođenog poplavama u Nemačkoj.
 
 
Još jedan deo stambene zgrade koja se nalazi u Vidovdanskoj ulici u beogradskoj opštini Vračar, urušio se danas u jutarnjim satima.
 
 
Džef Bezos, najbogatiji čovek na svetu, sa još troje članova posade, poleteli su u letelici Nju Šepard Bezosove kompanije Blu Oridžin do ivice svemira i bezbedno sleteli nazad na Zemlju.
 
 
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prisustvovao je vojnoj paradi povodom obeležavanja 47. godišnjice turske invazije na Kipar.
 
 
Ruski predsednik Vladimir Putin bio je na ceremoniji otvaranja Međunarodnog vazduhoplovnog i kosmičkog salona MAKS-2021 na aerodromu Žukovski, nadomak Moskve, na kojem je predstavio prototip budućeg novog borbenog aviona.
 
 
Intervencija policije protiv posetilaca kampa u Torontu.
 
 
Najbolji teniser sveta Novak Đoković održao je konferenciju za novinare na beogradskom aerodromu pred odlazak u Tokio na Letnje olimpijske igre.
 
 
Održan je trening odbojkašica na pesku uoči otvaranja Letnjih olimpijskih igara.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin