VIDEO: Poplava u Nemačkoj uništila i nove audije

Na udaru katastrofalnih poplava koje su ovih dana pogodile delove Nemačke, Belgije i drugih zemalja, našli su se i prodajni saloni automobila.
VIDEO: Poplava u Nemačkoj uništila i nove audije
Foto: Pixabay
Vodena bujica odnela je više 200 života u regionu, a stotine ljudi vode se kao nestali.
 
Pričinjena materijalna šteta meri se milijardama evra, a poplavljeni su brojni privredni objekti, među kojima i prodajni salon automobila marke "audi" u Leverkuzenu.
 
Kako se navodi, u pitanju su novi modeli koji su ostali zarobljeni u salonu nakon što je nivo reke naglo porastao a voda prodrla unutra.
 
Ništa bolje nisu prošli ni modeli Poršea...
 
Od jačine poplavnog talasa mnogi automobili su pomereni sa svojih mesta i sudarili su se jedni sa drugim.
 
Video koji je objavljen na društvenim mrežema pokazuje veliki obim štete, s obzirom da je većina ovih vozila sada predviđena za otpis.
 
Među automobilima koji su stradali od vodene stihije su između ostalog RS6 Avant, RS Q3 Sportback, kao i mnogi SUV modeli Q3 i Q5.
 
Ista sudbina zadesila je i Audijeve električne modele e-tron GT, e-tron i e-tron Sportback.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin