Sve više muškaraca nosi suknju

Muške suknje su jedan od najpoželjnijih odevnih komada za 2021. godinu prema istraživanju kompanije "Lyst", a modne kolekcije za sezonu jesen/zima ispunjene su različitim modelima ovog komada odeće.
Sve više muškaraca nosi suknju
Foto: Pixabay (ilustracija)
Iako muške suknje nisu nikakva novost, čini se da je postpandemijsko vreme uzrokovalo da modni trendovi budu fokusirani na udobnost i slobodu što je delimično razlog zašto sve više muškaraca nosi i kupuje suknje, piše RTCG.
 
Prema britanskom "Guardianu", iznenađujući novi trend odražava kako je život pandemije "oslobodio muškarce standardnih pravila odevanja".
 
Suknje se pojavljuju kao novi trend u muškoj modi jer i sami dizajneri u svojim novim kolekcijama odražavaju "novu stvarnost".
 
Pevač Hari Stajls predvodnik je ovog trenda koji je dodatno učvrstio pojavivši se na naslovnici američkog "Voguea" u pletenoj suknji , a ranije su se u suknjama pojavili i Dejvid Bouvi na naslovnici "The Man Who Sold the World", Mik Džeger, ali i Kanje Vest u kožnoj suknji brenda "Givenchy".
 
 
Dizajneri uključuju suknje ili haljine u svoje nadolazeće kolekcije, pa čak i čuveni brend "Burberry".
 
Iako su u prošlosti muškarci u suknjama bili sporadična pojava, čini se da se taj trend značajno menja.
  • Rimljanin

    23.07.2021 23:06
    Nosim suknju
    Svaka cast poznavaocima istorije ovdje u komentarima koji tvrde da su Rimljani bili prave muskarcine...
    Sad vec znamo da su nosili nesto nalik suknjama, ali jeste li znali da su voleli da se trpaju u bulju sa drugim muskarcinama koji su isto tako nosili suknje?
    E, moj zaostali, neskolovani Balkane....
  • Podrška

    23.07.2021 20:51
    Potpisujem sve što je Sofija rekla.
    Kiltovi jako dobro stoje nekim muškarcima, a tokom istorije suknja je često bila sastavni deo muške odeće (verovatno zbog praktičnosti). Na internetu se mogu pronaći jako dobri modeli modernih kiltova (podsećaju na bermude, ravan kroj, jednobojni, sa džepovima). Ne izgledaju ženstveno, naprotiv. Treba samo odabrati ono što vam stoji i oslobodite se predrasuda. Iako sam žena, ni ja ne bih obukla bilo koju suknju jer mi malo šta pristaje ali to ne znači da druge žene to ne treba da nose.
    Probajte bar kod kuće dok traju ove vrućine.
  • Mica

    23.07.2021 15:37
    Nisam bas primetila da sve vise muskaraca nosi suknju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".