FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 27. jul

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj utorak, 27. jul.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 27. jul
Foto: FoNet
Milica Mandić osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.
 
Održano je finale takmičenja u konjičkoj dresuri na Olimpijskim igrama.
 
 
Fudbalski klub Partizan priredio je koktel za novinare povodom odlaska golmana Vladimira Stojkovića, koji će karijeru nastaviti u saudijskom klubu Al Feiha.
 
 
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa delegacijom Egipta, koju predvodi guverner Južnog Sinaja Khaled Foda Sadik.
 
 
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost (KTRR) Zorana Mihajlović bila je na svečanoj dodeli grantova za ekonomsko osnaživanje žena, u okviru druge faze projekta "Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnost".
 
 
Više od 5.000 vatrogasaca, sa dobrovoljcima i volonterima, gasilo je šumske požare na krajnjem severoistoku Rusije. 
 
 
Šumski požari su i u Kaliforniji. 
 
 
Odbojkašice Srbije savladale su selekciju Japana u okviru drugog kola Grupe A sa 3-0, u setovima (25:23, 25:16, 26:24).
 
 
Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Kazahstan sa 19:5 (4:2, 3:1, 6:2, 6:0), u utakmici drugog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Tokiju.
 
 
Meteor (svemirski kamen koji po ulasku u Zemljinu atmosferu pri velikoj brzini počne da gori i blješti osvetlio nebo) usred noći pao je u šumu blizu Osla, a mogao ej da se vidi širom Norveške.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.