Žena stara 74 godine pretukla 83-godišnjakinju u Zagrebu

U Zagrebu se dogodio nesvakidašnji incident kada je na ulici 74-godišnja žena pretukla 83-godišnjakinju, prenose danas hrvatski mediji.
Žena stara 74 godine pretukla 83-godišnjakinju u Zagrebu
Foto: Pixabay
- U Novom Zagrebu, u Ulici Remetinecki gaj, zbog ranijih nesuglasica, na ulici je 74-godišnjakinja drvenim predmetom napala ženu staru 83 godine - saopštila je policija, preneo je Index.hr.
 
Kako se navodi, lekarska pomoć je povređenoj ženi pružena na Klinici za traumatologiju, gde je utvrđeno da je teško povređena.
 
Istraga je u toku, saopštila je zagrebačka policija.

Teme

NAPAD
  • Djura

    31.07.2021 06:07
    !
    Vršnjačko nasilje
  • NS observer

    31.07.2021 04:14
    Ova danasnja omladina. Niko vise ne postuje starije, no sad ih jos i tuku...
  • Dete rock'n rola

    31.07.2021 03:12
    Pa naravno da je pretukla.
    Mladja je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.