FOTO: Ovo su fotografije koje su obeležile sredu, 11. avgust

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 11. avgust.
FOTO: Ovo su fotografije koje su obeležile sredu, 11. avgust
Foto: FoNet/AP
Grad Floridija u provinciji Sirakuza na Siciliji danas je oborio rekord Atine iz 1977. godine nakon što je u tom delu Italije izmereno čak 48,8 stepeni Celzijusa. 
 
 
Na Siciliji su i šumski požari.
 
 
Na ulicama Bangoka došlo je do nereda i sukoba policije sa anti-vladinim demonstrantima tokom protesta sa zahtevom za ostavkom premijera Tajlanda Prajuta Čan-oča zbog njegovog neuspeha da se izbori sa pandemijom korona virusa. 
 
 
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin posetio je danas pripadnike Sektora za vanredne situacije koji na grčkom ostrvu Evija gase požare. 
 
 
Posledice šumskih požara na tom grčkom ostrvu su velike. 
 
  
 
Najmanje 25 vojnika poginulo je spasavajući od šumskih požara stanovnike planinskih sela, istočno pd prestonice Alžira. 
 
 
Druga etapa biciklističke trke kroz Dansku (Tour of Denmark) je u toku. 
 
 
Pristalice osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža bile su ispred Višeg suda u Londonu, uoči pvrog ročišta po žalbi SAD na presudu da se Asanž ne može izručiti zbog optužbi za špijunažu. 
 
 
Zastava duginih boja na Gradskoj većnici u Kopenhagenu povodom početka World Pride - festivalska proslava Dana ponosa LGBT osoba, u kojoj učestvuju homoseksualne, biseksualne i transseksualne osobe iz celog sveta. 
 
 
Lionel Mesi, koji je postao novi član Pari Sen Žermena (PSŽ) držao je konferencija za novinare. 
 
 
 
 
 
  • DR

    11.08.2021 21:59
    Ima li sta lepo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.