Lion ograničava brzinu vozila na 30 km/h

Francuski grad Lion planira da na proleće smanji ograničenje brzine kretanja sa 50 na 30 kilometara na sat, potvrdio je za televizijski kanal France 3 gradonačelnik Gregori Duset.
Lion ograničava brzinu vozila na 30 km/h
Foto: Pixabay (ilustracija)
Lion će se time pridružiti ostalim velikim gradovima u Francuskoj, uključujući Pariz i Lil, u pogledu ograničavanja brzine.
 
Gradonačelnik je rekao da će se ograničenje od 50 kilometara na sat zadržati samo na nekim glavnim saobraćajnicama.
 
Cilj ove promene je sprečavanje saobraćajnih nesreća u gradu.
  • Bojan

    16.09.2021 12:15
    @Djuri

    A dokoni luzeri poput tebe tripuju da im je mesto za volanom.
  • NS

    15.09.2021 20:04
    Na Fruškogorskom putu prema Popovici postavljeno je ograničenje na 30 km jer ima dosta pešaka i biciklista. Većina vozača to ne poštuje voze i preko 100 tako da je pravi ruski rulet ići peške tim putem.
  • Banderaš

    15.09.2021 17:12
    Korupcija/neznanje
    @Aleksa Moguće je da su Švajcarci glupi,nepismeni i neobrazovani,pa ne znaju šta rade u svojoj državi. Moguće je da će obići Bor,Smederevo,Obrenovac ili Beograd pa da kopiraju srpsku tehnologiju prečišćavanja vazduha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin