Dvejn Džonson: Više neću koristiti pravo oružje na snimanju

Poznati holivudski glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao The Rock, izjavio je da nakon tragedije na setu filma "Rust" više nema nameru da koristi pravo oružje na snimanjima filmova.
Dvejn Džonson: Više neću koristiti pravo oružje na snimanju
Foto: Pixabay
On je istakao da je duboko potresen tragedijom na setu filma "Rust" i da namerava da napravi jedan od prvih koraka koji će doneti promene u holivudsku filmsku industriju.
 
"Počećemo da koristimo gumene pištolje, sve što ne bude snimljeno kako treba dodatno ćemo obraditi u postprodukciji. Nije nas briga za zaradu. Ne zanima nas koliko će to koštati", odlučno je rekao.
 
Na snimanju filma "Rust" krajem oktobra poginula je direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen reditelj Džoel Souza.
 
Uskoro bi trebalo da bude poznato zašto u pištolju koji je prilikom snimanja koristio glumac Alek Boldvin nisu bili obični ćorci i ko je u oružje stavio prave metke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin