Čovek se pojavio na vratima svog stana sat vremena nakon što je sahranjen

Laurencija Armendariza, 62-godišnjeg muškarca iz meksičkog Guačočija, po povratku kući zatekao je zabezeknute članove svoje porodice samo sat nakon što su se oprostili od njega i sahranili ga.
Čovek se pojavio na vratima svog stana sat vremena nakon što je sahranjen
Foto: Pixabay
Armendariz se pojavio na kućnom pragu ubrzo nakon što je održana sahrana, a neverovatna priča o propustu nadležnih službi dospela je u svetske medije.
Naime, on je nedelju dana pre incidenta otišao da radi u neimenovanom i dosta udaljenom mestu, međutim, nakon što mu se izgubio svaki trag, porodica je obavestila policiju, koja je navodno pronašla telo muškarca upravo tamo gde je Armendariz trebalo da se nalazi.
Međutim, umesto da nadležne službe utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, telo je odmah prosleđeno porodici, jer su nadležni zaključili da ima identične fizičke karakteristike.
 
Iako je porodica na pokojniku uočila neke razlike, rečeno im je da je to sasvim normalno i da su pojedini detalji koji ih zbunjuju posledica smrti.
 
Tako je porodica 21. decembra organizovala sahranu, ali samo neki sat kasnije usledio je šok.
 
"Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući", prepričao je situaciju Armendariz za list Razón de Méhiko".
 
Lokalni mediji u nastavku su preneli da sada sledi ekshumacija i utvrđivanje pravog identiteta preminulog muškarca, dok Armendariza čeka birokratska zavrzlama i dokazivanje da je živ.
  • Milana

    30.12.2021 17:39
    Tra la la logika
    Ovi "sahranjuju" i noću, ili...
    "samo sat nakon što su se oprostili od njega i sahranili ga."
    Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući",

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.