U 101. godini primio četvrtu dozu vakcine

Penzionisani lekar Galip Uzunca iz Burse, na severozapadu Turske, ima 101. godinu i primio je četvrtu dozu vakcine protiv kovida19, javila je turska agencija Anadolija.
U 101. godini primio četvrtu dozu vakcine
Foto: 021.rs
Zdravstvena kancelarija u Bursi saopštila je da su u okviru borbe protiv pandemije u funkciji i mobilni timovi koji omogućavaju vakcinaciju starijima i ostalima koji ne mogu da dođu na vakcinalni punkt.
Uzunca, koji je duže od pola veka radio u zdravstvu, prošle nedelje je uputio pismo za vakcinaciju, a mobilni tim, uključujući direktora Zdravstvene kacelarije u Bursi Fevzija Javuzilmaza, posetio ga je u njegovoj kući.
Mobilni tim je penzioneru dao četvrtu dozu vakcine, a Javuzilmaz je pozvao i ostale građane, naročito mlade, da se vakcinišu i slede primer Galipa Uzunce.
  • Ja

    23.01.2022 21:02
    Ja
    Eto, Jos ce i dete da napravi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".