Majka u Uzbekistanu bacila trogodišnju ćerku u kavez s medvedima

U Zoo vrtu Taškent u Uzbekistanu majka je, naočigled posetilaca i čuvara, svoju trogodišnju ćerku bacila u kavez s medvedima.
Majka u Uzbekistanu bacila trogodišnju ćerku u kavez s medvedima
Foto: Pixabay
Na snimcima sa nadzornih kamera vidi se kako jedan čovek ženu pokušava da spreči u nameri da ćerku baci u kavez s medvedima, ali ona svejedno ispušta dete.
Nezapamćen incident dogodio se u petak oko podneva. 
Posetioci su gledali kako ogromna životinja trči prema devojčici koja je bačena u kavez, ali medved na sreću uopšte nije napao devojčicu. Medved po imenu Zuzu je ponjušio devojčicu, a potom odšetao dalje. Čuvari su ga ubrzo namamili u zatvoreni deo kaveza i zaključali, a onda su utrčala četiri čuvara i iznela devojčicu. 
 
Devojčica je pri padu zadobila teške telesne povrede.
 
"Dete je bačeno sa pet metara visine i zadobilo je povrede glave. Nije životno ugrožena, ali njeno stanje se intenzivno prati", saopštili su nadležni.
 
Majka se tereti za pokušaj ubistva i preti joj 15 godina zatvora. Nije poznato zašto je bacila dete medvedima.
  • Miloš iz Zemuna

    31.01.2022 17:02
    Ovde je jedino Zuzu ispao čovek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin