Najpoželjniji posao u auto-industriji: Na oglas se javilo 173.500 kandidata

Neverovatna informacija dolazi iz Amerike. Naime, na jedan oglas za posao u auto-industriji javilo se 173.500 kandidata.
Najpoželjniji posao u auto-industriji: Na oglas se javilo 173.500 kandidata
Foto: Pixabay
Američki proizvođač automobila Dodge od svih kandidata izabrao je deset finalista za poziciju vozača čiji će jedini posao biti - "paljenje" guma i drift automobilom na raznim manifestacijama (zvaničan naziv pozicije je Chief Donout Maker).
Atraktivnost ove pozicije leži i u činjenici da zbog nje pobednik neće morati da napusti dosadašnji posao, jer će za Dodge raditi preko vikenda.
Dodge nudi izdašnu platu od 144.000 dolara godišnje (130.000 evra) i Dodge Challenger SRT Hellcat od 716 KS i zadnjim pogonom kao službeni automobil.
 
Vozač će biti ambasador marke i mora se pojavljivati ​​u redovnim intervalima na okupljanjima entuzijasta kako bi pokazao za šta su sve Dodge modeli sposobni, odnosno mora "spaljivati" gume driftujući.
 
Deset finalista biće pozvano u Radford Racing School u Arizoni, gde će započeti takmičenje u trajanju od četiri nedelje, a konačna odluka o pobedniku biće doneta 26. aprila.
 
Od kandidata se tražilo da dostave dvominutni video u kojem objašnjavaju zašto su baš oni idealni za posao.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin