VIDEO: Ovo je momenat kad je Alek Boldvin saznao za smrt snimateljke

Objavljen je snimak razgovora tokom kog glumac Alek Boldvin saznaje da snimateljka Halina Hačins, koju je upucao, nije preživela.
To su mu saopštile dve policijske službenice.
Boldvin je u oktobru prošle godine upucao snimateljku Hačins (42) dok je, kako je rekao, vežbao s pištoljem za koji je verovao da je siguran.
Glumac, koji je takođe bio producent na filmu, ranije je rekao da nije povukao okidač i da nema pojma kako se pravi metak našao na setu.
 
Na snimcima koji su u utorak objavljeni mogu se videti policija i hitna kako jure na mesto događaja. U drugim isečcima Boldvin je prikazan kako, obučen kao kauboj, vežba s pištoljem.
 
Objava dolazi nedelju dana nakon što su vlasti osudile producente filma zbog nepoštovanja sigurnosnih protokola i naplatile im kaznu od 136.793 dolara. 
 
Istraga koju je sprovelo Odeljenje za životnu sredinu Novog Meksika pokazala je da su tvorci filma "iskazali ravnodušnost prema opasnostima povezanim s upotrebom vatrenog oružja na setu".
 
  • khm

    28.04.2022 11:32
    #damagecontrol

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".