Par iz Italije "besplatno" odsedao u nekoliko hotela u Hrvatskoj

​Muškarac i žena iz Italije uhapšeni su u Hrvatskoj, nakon što se otkrilo da su u više slučajeva sa lažnim dokumentima koristili usluge hotela, koje su potom napuštali bez plaćanja računa.
Par iz Italije "besplatno" odsedao u nekoliko hotela u Hrvatskoj
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako je saopštila splitsko dalmatinska policija, reč je o muškarcu (61) i ženi (36) italijanskog državljanstva, koji su uhapšeni u Crikvenici, nakon što u hotelu u Trogiru, u kojem su odseli nekoliko dana, nisu platili račun od oko 900 evra.

Policija je potom utvrdila da je prevarantski par, uz pomoć lažnih italijanskih isprava, "besplatno" koristio usluge hotela i po drugim mestima u Hrvatskoj.
U junu su tri dana koristili usluge hotela u Karlovcu, koji su napustili ne plativši račun od nešto više od 600 evra, kao i četiri dana usluge hotela u Fužinama, gde nisu platili 220 evra.
 
Osumnjičeni su na prevaru koristili i mobilne telefone. Oboje se terete da su u pet slučajeva lažnim predstavljanjem doveli u zabludu zaposlene u kompaniji sa kojima su na osnovu falsifikovanih isprava zaključili ugovor za korišćenje mobilnih usluga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin