VIDEO: Pevač uhapšen jer je "preružan da bi pevao" i jer "uništava klasične pesme"

Pevača Heroa Aloma iz Bangladeša uhapsila je policija i naterala ga da se izvini zbog "lošeg pevanja klasičnih pesama nobelovca Rabindranata Tagore i bangladeškog pesnika Kazija Nazrula Islama".
Alom je navodno pesme pevao neusklađeno s matricom, što se tamošnjim vlastima nije svidelo.
"Policija me pokupila u šest ujutro i zadržala osam sati. Pitali su me zašto pevam pesme Rabindra i Nazrula", ispričao je pevač za AFP. "Takođe su mi rekli i da sam previše ružan da budem pevač i terali me da se i za to izvinim", dodao je.
Alom ima oko dva miliona pratilaca  na Fejsbuku i 1,5 miliona pretplatnika na Jutjubu, a poznat je po svom jedinstvenom stilu pevanja i nepristojnim videima. Jedna od njegovih pesama pod nazivom "Arabian Song" skupila je 17 miliona pregleda.
 
Detektiv Harun Rašid rekao je novinarima da se Alom izvinio zbog pevanja pesama i nošenja policijskih uniformi bez dopuštenja u svojim videima.
 
"Dobili smo mnogo pritužbi na njega. Totalno stilski promeni pesme koje peva. Uveravao nas je da to neće ponoviti", rekao je.
 
Nakon hapšenja Alom je objavio novi video, u kojem se pojavljuje u zatvorskoj odeći.
 
  • Marta

    11.08.2022 07:19
    Kamo srece!
    Kamo srece da pohapse sve ove nase sto zavijaju i falsiraju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin