Održana gala ceremonija povodom Praznika punog meseca u Kini

Kineska medijska grupa (CMG) održala je gala ceremoniju i "Mesečev banket" povodom tradicionalnog kineskog praznika, Praznika punog meseca koji predstavlja praznik okupljanja porodice.

Ovogodišnja ceremonija CMG-a održana je u gradu Džangđijagangu.

Manifestacija je obuhvatila tri poglavlja nazvana: "Mesec iznad reke", "Planina, reka i sjajni Mesec" i "Svetli Mesec za hiljadu godina".

Ovogodišnja ceremenonija se usredsredila na zajednički prenos "Ideje + umetnost + tehnologija", kako bi se emocionalni umetnički izraz i duboka kultura povezali sa divnim prirodnim pejzažima, navodi CMG, dodajući da je ceremonija pokazala briljantnu tradicionalnu kulturu, ujedinjenje kineske nacije i ponos Kineza.

Teme

kina

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin