VIDEO: Više od 30 vozila na auto-putu probušilo gume u isto vreme

Događaj se dogodio na auto-putu 405 nedaleko Mulholand Drajva u Los Anđelesu kad je snimljen niz vozila u zaustavnoj traci. Svim vozilima su u isto vreme probušene gume.
Kako snimak pokazuje, mnogi pokušavaju sami da se snađu, odnosno oni sa samo jednom probušenom gumom. 
Kako piše Eyewitness News, onesposobljeno je i iz saobraćaja privremeno isključeno 36 vozila. Dobra je vest da se nije dogodila nesreća i da nema povređenih. 
Kalifornijska policija pretpostavlja kako se radi o nenamernoj nezgodi usled koje je vrlo verovatno "s kamiona ispala kutija s ekserima ili neki drveni komadi".
 
S time se ne slažu neki gledaoci, pa se tako jedan tehničar zaposlen u vulkanizerskoj radnji požalio kako mu je šef jednom naredio da uzme šaku eksera i baci kroz prozor. 
 
Više će biti poznato nakon istrage. 
 
  • Dezmozgenes

    29.10.2022 21:41
    @Jadni glupi zapad

    Zapad je toliko glup da piše po internetu koji je osnovala Vila Ravijojla na kompjuteru model Knjaz Miloš X-9000, jel da?
  • Okrugli ćošak

    20.10.2022 15:17
    Pa ovi kaskaju za crnogorcima 30 godina, kod njih su vulkanizeri i autolimari sami posipali ulje i bacali srču po putu u kanjonu Morače. Jadni glupi zapad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".