VIDEO: Gest jednog frizera prema devojci oboleloj od raka oduševio svet - "Niko se ne bori sam"

Na "Tviteru" se pojavio video snimak iz jednog frizerskog salona, koji je oduševio svet.
Devojka koja je obolela od karcinoma, došla je u frizerski salon da se ošiša na ćelavo.
Dok je frizer šišao njenu dugu kosu mašinicom, ona je plakala. Kada je završio zagrlio je devojku i u znak podrške njoj i njenom ozdravljenju, uzeo je mašinicu i u par poteza sebe ošišao do glave.
Devojka je ostala u čudu.
 
Gest ovog mladog frizera oduševio je svet, a u opisu videa piše:
 
"Niko se ne bori sam".
 
  • Neko

    18.01.2023 08:35
    Kakvih divnih ljudi ima, i kakve bezobrazne stoke sa druge strane. Svetu treba ozbiljan reset, sa ogromnim kaznama gde nece biti izuzetaka. Jedino se tako civilizacija moze dovesti na pravi put.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.