UNICEF: Suspendovana saradnja sa Rambom Amadeusom zbog navoda o seksualnom uznemiravanju

Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, objavila je da je doživela seksualno uznemiravanje tokom snimanja emisije čiji je gost bio Rambo Amadeus.

Poznati muzičar Antonije Pušić, decenijama poznat kao Rambo Amadeus, nije se oglašavao povodom tvrdnji Lejle Kašić.

Oglasio se UNICEF, koji je obavešten o ovom slučaju, s obzirom na to da je on ambasador u Crnoj Gori.

Kašić je na društvenim mrežama objavila da je tokom snimanja emisije "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje, zbog čega je obavestila UNICEF, dodajući da će biti obavešteni i nadležni organi.
 
"Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Posle verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari. Muka mi je od društva u kojem ćemo, mi, žene, biti tumačene kao komad mesa, bez obzira na to kako smo obučene, gde se nalazimo, s kim smo u društvo, čime se bavimo i slično", napisala je Kašić u objavi na Instagramu.
 
Kako je navela za podgoričke Vijesti, postoji snimljeni materijal kao dokaz. 
Povodom ovih tvrdnji oglasio se i UNICEF u Crnoj Gori, poručujući da su upoznati s navodima protiv Antonija Pušića.
 
"Njegova saradnja s UNICEF-om suspendovana je do daljnjeg. UNICEF sprovodi politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimerenog ponašanja, jer je ono u suprotnosti s ključnim vrednostima UNICEF-a", zaključuje se u saopštenju.
  • Telep

    15.03.2023 19:17
    Novi totalitarizam
    Najgore je to što se ljudima više ne daje izbor, već se svi teraju da rade i misle isto. Ne daje se prostor za alternativu. Dajte neki prostor, makar i mali, u kom se neće rigidno sprovoditi svi aspekti političke korektnosti.
    Slično kao i sa ovim zakonom o zabrani pušenja. Dajte opciju da lokal bira da li će biti pušački ili ne. Neka se čak pušački ekstra oporezuje, ali neka postoji kao izbor pa ko voli neka izvoli.
  • pa dobro

    15.03.2023 14:10
    a sta cemo s ostalim poznatim muzicarima..?
    (@kungfu ja se ne ljutim, sledeci put cu ja tebe ;) )
  • Prezime

    15.03.2023 09:31
    Zbogom TV, al' ostaje skola jedrenja, 2h sa Antonijem - 120€ (prosle god. u BG).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.