VIDEO: Nepropisno parkiran mercedes nadležni uklonili - viljuškarom

Nesvakidašnji video dolazi iz Kine, gde je kamerom snimljeno premeštanje nepropisno parkiranog automobila.
VIDEO: Nepropisno parkiran mercedes nadležni uklonili - viljuškarom
Foto: Pixabay (ilustracija)
I ne bi tu bilo ništa čudno da umesto specijalizovanog kamiona s dizalicom u pomoć nije priskočio viljuškar.
Upravo tako, automobil je podignut viljuškarom i prebačen na kamion za prevoz vozila. U pitanju je limuzina A klase, a sve se odvijalo uz prisustvo policije. 
Nije poznato kakva je oštećenja mercedes pretrpeo, ali je sasvim sigurno da su stradali svi delovi koji su van ravnine podnice, posebno izduvni sistem i vodovi kočnica. 
 
Kako se na snimku vidi još jedan kamion, izgleda da je klasično izvlačenje vozila šlep-službom pomoću vitla bilo bezuspešno, pa je utovar viljuškarom bio improvizacija koja je urodila plodom. Posebno iznenađuje lakoća s kojom je operater manevrisao viljuškarom s obzirom na pozamašnu masu vozila, ali i nezgrapne gabarite tereta. 
 
  • Kolonija!

    20.03.2023 07:57
    Zato u Srbiju isteraju zagađivačku industriju guma koja narušava zakonsku regulativu, nelegalno zapošljavaju strance narušavajući radno pravo, fizički zlostavljaju naše radnike dokumentovanim šutom u guz, miniraju zaštićene prirodne parkove narušavajući bezbednost građana, angažuju batinaše protiv aktivista, ulaze ljudima u posede proširivanjem rudnika ....
    Nastavi niz ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.