FOTO: Vučić objavio fotografiju nedelje u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije".
FOTO: Vučić objavio fotografiju nedelje u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije"
Foto: Pixabay

Reč je o fotografiji domaćinstva Ristanovića na obali Drine, autorke Bojane Ristanović.

"Za praznike kao da svi putevi vode kući, svojima i svome. Naša domaćinstva tada, više nego ikada, ponosna i uparađena, otvaraju svoje kapije i postaju mesta okupljanja, porodične ljubavi i proslave života. I taman kada pomislite da ste prerasli neke ljuljaške u dvorištima i krevete po sobama iz mladosti, dom vas zagrli i zamiriše juče, rascveta se danas i nasmeši sutra", napisao je Vučić.
"U 'Najlepšem domaćinstvu Srbije' sutrašnji Praznik nad praznicima dočekujemo sa našim najmlađim i najslađim domaćinima Ristanovićima - Dimitrijem, Georgijem i Nestorom, uz želju da i vaši domovi budu ispunjeni nadom, radošću i ljubavlju jednih prema drugima, svom ognjištu i našoj najlepšoj Srbiji", naveo je Vučić.
 
  • Blu Trabant

    15.04.2023 14:25
    Ovo je prva fotografija da mi se sviđa, od svih kojih je objavio do sad.
  • zztop

    15.04.2023 12:59
    Ma bravo precedniče , još samo fali da i tebe uz gusle opevaju , samo ko li će tekst pesme da napiše...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin