Dementna žena (95) kritično nakon što su je policajci napali elektrošokerom

Australijske vlasti saopštile su da je jedna žena (95) u kritičnom stanju nakon što su policajci upotrebili elektrošoker kako bi je oborili jer su je zatekli sa nožem u staračkom domu.
Dementna žena (95) kritično nakon što su je policajci napali elektrošokerom
Foto: Pixabay

Policija je pozvana u starački dom Jalambi nakon što je osoblje pronašlo Kler Noulend ispred sobe kako drži nož koji je prethodno uzela iz kuhinje, prenosi Rojters.

Dvojica policajaca su nekoliko minuta razgovarala sa staricom, ali kada je im je prišla i dalje držeći nož, oni su je oborili na zemlju.

"U vreme kada je bila napadnuta, približavala se policiji, ali, pošteno je reći, sporim tempom", rekao je Piter Koter iz lokalne policije na konferenciji za novinare.
 
Noulend inače pati od demencije i nekoliko sati je lutala staračkim domom, pre nego što je iz kuhinje uzela nož. Trenutno se nalazi u bolnici i povremeno gubi svest.
 
Policajac koji je upotrebio elektrošoker suspendovan je do okončanja istrage o incidentu.
  • 002211

    23.05.2023 07:47
    ..
    @002211
    А ја сам навећи примат од свих..
  • 002211

    22.05.2023 11:25
    Najgluplja vrsta primata su - ljudi.
  • Idioti

    19.05.2023 18:27
    Posle se cudimo sto su drzali Djokovica u pritvoru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin